Ženské hormony jsou peklo

"Ahoj, já jsem Aňa a jsem náladová.,,
"Ahoj, Aňo.,,

A to je vlastně úplně ok. Je normální, že ráno vstanete, podíváte se do zrcadla a připadáte si jako ta největší a nejkrásnější kočička, na kterou by ani Heidy Klum neměla. Kruhy pod očima z nevyspání vám připadají sexy, otlačená tvář od polštáře ještě víc. Připadáte si prostě dokonalá. Vlastně byste takhle hnedka z fleku mohla vyjít z baráku. V téhle noční košili, s jednou ponožkou a zachumlanými vlasy. Protože #nomakeup a #naturalbeauty je nejvíc.
A pak je i normální, že v ten samý den, třeba o 3 hodiny později a po tom, co jste se krásně oblíkla, protože tohle tělíčko prostě potřebuje krásné oblečení, a úžasně namalovala, se na sebe podíváte do zrcadla a připadáte si jako ta nejvíc nechutná divně vypadající bytost. Takovej dědeček hříbeček v pohádce o Sněhurce, taky nemá tucha, co tam sakra dělá a na co si to hraje. Nejradši byste se převlíkli z těch kytičkovejch šatiček do mikiny "JBMNT" a volných tepláků, hlavně aby si vás nikdo nevšímal.

A je to tak v pohodě. Někdy prostě máš chuť na to, koukat půl hodiny na roztomilá videa ještě roztomilejších koťátek na instagramu a u toho začít skoro brečet dojetím a jindy půl hodiny projíždět židovské memečka a u toho brečet smíchy - doporučuju oboje.

Někdy utíkáš na autobus a už po cestě si vyčítáš, že zase nestíháš a že si mohla vstanout o pár minut dřív, které ti teď chybí, a že už sis vlastně narušila celý den a nic teď nepůjde podle plánu, protože si to všecko zkazila. Autobus stihneš a tvoje emoce jsou furt stejné. Celý den už je teď odsouzen, že bude na hovno.
A pak je tu ráno, kdy taky vůbec nic nestíháš, vracíš se od vchodových dveří ještě pro sluchátka a pití a ještě další nutnou věc pro přežití dne, pak běžím rychlostí světla na autobus, sedíš v autobuse a říkáš si, jak si skvělá, že si to všechno stihla a jak si vlastně ještě skvělejší, že si nic nezapomněla.
Divný co? Ale takhle to prostě někdy je.

Myslím, že hodně z nás už zažilo, že nám přítel řekl něco jako: "Ježíš, ty máš zase dneska náladu.,, Ani vlastně nevím, co na tuhle větu čekají za odpověď. "Aha, promiň, jdu ti za to uvařit večeři a pak se půjdem koukat na fotbal, tady máš pivo, sex dáme teď nebo po fotbale?,, Takhle teda ne, pánové :D. A nebudem si nic nalhávat, i vy dokážete být občas dost náladoví.

Ale bez toho všeho by ten život byl celkem nuda, ne?

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Pár tipů, jak být více produktivní

Tipy na podcasty

Jak nám strach ničí naše sny